Het leven is te kort om slechte wijn te drinken

GIK Blauwe wijn

12.50

4.50 van 5

GIK blauwe wijn heeft de wijnmarkt flink opgeschud. De blauwe wijn van GIK heeft een zachte aangename smaak met een lichtdroge afdronk. Wil je een keer iets nieuws proberen dan is GIK absoluut aan te raden.

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

GIK Blauwe Wijn Bestellen

GIK blauwe wijn is ontwikkeld door een paar jonge gasten uit Spanje. Zij wilden door middel van innovatie opschudding veroorzaken in de traditionele wijnmarkt en dat is ze goed gelukt. Ze zijn twee jaar bezig geweest met de ontwikkeling van GIK blauwe wijn en het resultaat mag er zijn. De blauwe wijn van GIK is een ware sensatie geworden. De wijn ziet er prachtig uit en heeft ook een erg aangename zachte smaak. Het alcoholpercentage bedraagt 11,5%. De wijn is volledig natuurlijk! Koop GIk blauwe wijn voordelig en snel want op is op!


Extra informatie
Alcoholpercentage

11% – 15%

Smaaktype

Zoet


Reviews (2)

2 reviews for GIK Blauwe wijn


  1. 4 van 5

    De wijn is erg leuk om te serveren. Mijn vriendinnen keken echt de ogen uit en vonden het leuk om te proberen. Verder smaakt de wijn prima maar verwacht niet een hele speciale smaak

  2. 5 van 5

    Mijn brein dacht dat het een mierzoete wijn zou zijn. Hij is lichtzoet van smaak, alleen weet ik nog steeds niet of dat nou door de kleur of de smaak komt. Vond het onwijs leuk deze wijn te proeven en ga er zeker nog meer bestellen.

Een review toevoegen