Het leven is te kort om slechte wijn te drinken

Dreamline wijn

Schud een fles Dreamline wijn voorzichtig, schenk de wijn in een chique wijnglas en verbaas je over het unieke, golvende parelmoer effect. Elke Dream line wine geeft een schitterende, metallic presentatie in je wijnglas. Dream line wijn is Spaans, en is de enige schuimwijn die in je glas in beweging blijft. Het bijzondere effect van de bewegende, metallic golven is te danken aan de toevoeging van natuurlijke kleurstoffen. Deze natuurlijke kleurstoffen komen los door de fles steeds even voorzichtig te schudden voordat je de wijn uitschenkt.

Dream line sparkling is dus wel dé wijn om te schenken tijdens een feestje of een andere feestelijke gebeurtenis. Dankzij het boeiende, bewegende effect in het wijnglas en dankzij de aanwezigheid van fijne belletjes, schenk je je gasten echt iets speciaals. Ze zullen zich blijven verbazen over deze unieke Spaanse wijn. Elk feestje wordt hierdoor extra feestelijk. Niet voor niets wordt deze wijn geschonken in hippe clubs en is het een trendy drank op het bruisende Spaanse eiland Ibiza.

Dreamline wijn waar te koop?

Voor als je deze bijzondere Dream line cadeau wilt doen, kun je bij ons de rosé variant van deze Dreamline wijn kopen. Deze Dream line rosé is gemaakt van de Spaanse druivenrassen ancelota en fortana. De wijn heeft een voor honderd procent natuurlijke fermentatie ondergaan. De smaak is fruitig en lichtzoet met subtiele tonen van vers rood fruit. De rosé heeft in het glas een rode kleur met een wit parelmoer effect. Dream line sparkling waar te koop? Bij Dewijnconcurrent.nl dus! Verras je geliefde, en drink deze Dreamline wijn rosé samen met je geliefde op Valentijnsdag! Maar ook als relatiegeschenk of als kerstgeschenk is de Dream line wijn perfect.

Dream line sparkling bestellen

Dream line wine is verkrijgbaar in verschillende kleuren en smaken. Naast de rosé variant, die een metallic roze kleur heeft, is er de Dreamline vulcano met een roodbronzen kleur. Ook is er de ‘glacier’ variant met een zilveren kleur en is er de ‘fortune’ variant met een gouden kleur. Alle varianten worden ook wel Dreamline champagne genoemd, omdat de wijnen bubbels hebben en een lichtzoete smaak met evenwichtige zuren. Vooral de Dreamline vulcano, de glacier en de fortune, doen denken aan een combinatie van Franse Champagne en Spaanse Cava. Dreamline wijn waar te koop? Dreamline wijn bestellen doe je gemakkelijk online bij Dewijnconcurrent.nl. Al binnen enkele dagen heb je jouw Dream line wijn in huis.