Het leven is te kort om slechte wijn te drinken

The green wine company

Wijnen die op een duurzame manier zijn geproduceerd, met respect voor de natuur. Dát is waar The green wine company voor staat. Al deze wijnen hebben dan ook een biologisch keurmerk, bevatten weinig of geen toegevoegd sulfiet en zijn gemaakt van druiven die groeien aan gezonde, diepgewortelde wijnranken. Hun gepassioneerde wijnboeren geven de natuur de ruimte, zodat de wijnranken het beste uit de grond kunnen halen. Deze wijngaarden hebben een uitgebalanceerd ecosysteem. Je vindt er dus naast wijnranken ook bloemen, kruiden, lieveheersbeestjes en bijen.

The green wine company staat, naast voor smaak en biologisch, ook voor duurzaamheid. Daarom worden de wijnen dichtbij de markt gebotteld. Onnodig vervoer over lange afstanden, is dus niet aan de orde. Verder zijn de wijnflessen van The green wine company van een lichtgewicht, gerecycled glas en zijn de etiketten FSC gecertificeerd en bedrukt met plantaardig inkt.

Biowijnen van The green wine company

The green wine company heeft meerdere biologische wijnen in het assortiment, waaronder een witte, rode en rosé wijn. De witte wijn is een blend van meerdere druivenrassen en is bekend onder de naam: The green wine company airen sauvignon blanc verdejo. Het is een soepele, frisse en fruitige wijn met aroma’s van appel, citrus en tropische vruchten. Naast deze wijn, brengt The green wine company ook een biologische Spaanse rode wijn op de markt. Deze wijn is gemaakt van de tempranillo druif en is donkerrood en fruitig. Je proeft frambozen, kersen en bramen. Ook is er een rosé van The green wine company tempranillo. Deze is zacht en fruitig van smaak.

The green wine company waar te koop

Wil je een biologische wijn proeven of schenken, dan ben je bij ons aan het goede adres! The green wine company waar te koop? Bij Dewijnconcurrent! Ga voor The green wine company airen sauvignon blanc of een rode tempranillo en proef de rijke smaak van biologische wijn.