Het leven is te kort om slechte wijn te drinken

Secret Moment wijnen

Secret moment is de wijnsensatie van dit jaar. De wijnen worden geproduceerd in de Spaans regio Rueda. Het bijzondere aan de Secret Moment Frizzante wijnen is dat de prachtige kleuren 100% natuurlijk tot stand komen. Secret moment wijnen zijn er in 4 verschillende kleuren en zijn alleen mousserende wijnen. Door het relatief lage alcoholpercentage van 7% en zijn soepele smaak zijn deze wijnen voor iedereen geschikt.

Secret Moment

Ben jij een wijnliefhebber er ken je het Spaanse gebied Rueda nog niet? Rueda staat bekend als één van de meest noemenswaardige wijnstreken van Spanje. Op een hoogte van zo’n 800 meter vind je uitgestrekte wijngaarden waar voornamelijk witte druiven groeien. Toch groeien er meer dan alleen witte druiven in Rueda: druiven voor de gekleurde wijnen van Secret Moment. De wijnen van Secret Moment hebben van zichzelf een vrolijke kleur. En wat de Secret Moment wijn speciaal maakt, is dat de druiven niet volledig, maar deels gegist zijn. Hier dankt de wijn dan ook zijn lage alcoholpercentage aan. Alle Frizzante wijnen zijn mousserende wijnen en zitten dus vol met bubbels.

Soorten Secret Moment wijnen

Laten we nog even wat specifieker zijn over de herkomst van de wijn. De gebruikte druiven voor de wijnen komen van het wijnhuis Bodegas Familiar Copaboca. De wijn die hier vandaan komt, is volledig ‘groen’ tot stand gekomen. Bij dit wijnhuis wordt er tijdens het proces van wijnmaken rekening gehouden met het milieu en worden er innovatieve technieken gebruikt om het milieu te sparen.

Nu meer over de inhoud van een fles Secret Moment Frizzante. De wijnen van Secret Moment hebben dus van nature een blauwe, roze, witte of groente kleur. Iedere kleur heeft zijn unieke smaakje, maar in alle soorten zit een even hoog percentage alcohol van ongeveer 7%. Je vraagt je misschien af of de wijnen naast een kleurverschil, ook een smaakverschil hebben. Jazeker! Bij het drinken van de blauwe Secret Moment Frizzante proef je appel en limoen. Hij dankt zijn blauwe kleur overigens aan de blauwe druivenschillen van het fruit dat gebruikt wordt voor deze wijn. De roze Frizzante is een rosé met frambozen- en kersensmaak. Witte wijn van Secret Moment smaakt naar… Witte wijn. Een wit wijntje smaakt vooral goed vóór of na het diner. Dat wil zeggen, als aperitiefje of bij het dessert. Tot slot de Secret Moment Frizzante met de spannendste kleur, de groene wijn. Of groen nu wel of niet je kleur is, deze lichtzoete Frizzante is gemaakt van Muscat en Verdejo druiven en smaakt perfect.

Secret Moment Frizzante bestellen

Om de sensatie van een gekleurd wijntje uit de wijnstreek Rueda te ervaren, hoef je niet af te reizen naar Spanje. De Frizzantes worden gewoon binnen enkele werkdagen dagen bij jou thuisbezorgd. Kies een kleur naar keuze en proef de bubbels tijdens jouw eigen secret moment.