Het leven is te kort om slechte wijn te drinken

Wijn cadeau

Op wijn raak je nooit uitgekeken. Rood, wit, rosé, mousserend en zelfs blauw of groen. En dan zijn er nog de druivensoorten. Deze groeien overal ter wereld en krijgen door een verschillend klimaat en andere bodemsoort allemaal een karakteristieke smaak en geur. Als wijnliefhebber raak je nooit uitgekeken op wijn.

Geef een fles wijn kado

Een fles wijn is een cadeau dat nooit verveelt. Perfect dus om cadeau te doen aan familie, vrienden of zakenrelaties. Geef een goede Franse, Italiaanse of Spaanse wijn, of ga een keer voor iets nieuws. Wat dacht je van een groene of blauwe wijn? Of zelfs een chocolade wijn? Deze laatste combineert het beste van twee werelden, wijn én chocolade, en is een geweldig cadeau op Valentijnsdag. Vergeet ook de mousserende wijnen niet, zoals cava, prosecco en champagne. Deze wijnen met bubbels zijn extra feestelijk om mee te proosten.

 

 

Wijn cadeauverpakking

Omdat er zoveel verschillende wijnen zijn, en smaken verschillen, is het ideaal om een wijn cadeau pakket te geven. Hierin zitten twee, drie of zelfs zes wijnen. Een rosé, witte en rode wijn cadeau geven van eenzelfde wijnhuis, is een klassieke combinatie. Maar ook is het leuk om wijnen van één druifsoort, maar uit verschillende landen, cadeau te doen. De ontvanger kan dan zijn eigen proeverij houden. Ga bijvoorbeeld voor een malbec uit Argentinië en Frankrijk of voor een merlot uit Frankrijk en Chili. Zo’n gevarieerd wijngeschenk levert Dewijnconcurrent in een houten kist, opgevuld met mooie houtkrullen. Kies je liever voor een andere combinatie van wijnen, dan is dat geen probleem. Het wijn kado pakket kun je namelijk helemaal zelf samenstellen.

Wijn cadeau bezorgen

Wat is er leuker dan verrast te worden met een wijnpakket aan huis? Met zo’n onaangekondigd cadeau dat aan huis wordt geleverd, verras je iemand écht. Kies voor een wijn cadeau bezorgen als je zelf niet aanwezig kunt zijn op een verjaardag, jubileum of andere feestdag. Je laat de ontvanger dan weten dat je tóch aan hem of haar denkt. Een wijn cadeau laten bezorgen is ook echt een aanrader op Vaderdag, Moederdag en Valentijnsdag.

Wijn cadeau met eigen tekst

Om het wijn geschenk nóg specialer te maken, is het mogelijk om het wijnpakket van een kaartje te voorzien met daarop een persoonlijke boodschap. Maar ook kun je een fles wijn met eigen etiket geven. Zo’n fles is een origineel wijn cadeau dat men zich nog lang zal herinneren.

Een wijncadeaubox voor zakenrelaties of werknemers, is misschien wel hét ideale zakelijke geschenk. Een fles wijn valt namelijk altijd wel in de smaak. Onze houten wijnkisten kunnen we bedrukken met het bedrijfslogo voor een professionele uitstraling. Het wijn geschenk is immers een visitekaartje van jouw bedrijf! Deze wijn cadeau doos is een mooi kerstpakket voor werknemers, maar is ook een prachtig geschenk om werkrelaties mee te bedanken.

Wil je meer weten of het samenstellen, bedrukken of bezorgen van een wijnpakket? We helpen je graag verder. Neem contact met ons op via info@dewijnconcurrent.nl of telefoonnummer 0411-608881.