Het leven is te kort om slechte wijn te drinken

Dure witte wijn 

Dewijnconcurrent.nl heeft op deze pagina de dure witte wijnen geselecteerd. Deze exclusieve witte wijnen vallen qua prijs in het hogere segment. Door het gebruik van kwalitatieve geteelde druiven in combinatie met een uniek productieproces komen deze dure witte wijnen tot stand. Wil je een keer extra uitpakken en ben je op zoek naar een unieke witte wijn, dan ben je hier op het juiste adres. Deze dure wijnen verzenden wij inclusief breukgarantie. Staat de wijn die je zoekt er niet tussen of heb je specifieke vragen over een wijn? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0411-608881.

Witte wijn | Droge witte wijn | Zoete witte wijn | Beste witte wijn | Witte wijn aanbieding

Top wijnen voor de beste prijs

Kwalitatieve wijnen tegen de beste prijzen vindt u in onze wijnwebshop. Zo koopt u bij ons topwijnen van de bekende druivenrassen chardonnay en sauvignon blanc. Zo vindt u in ons assortiment de topwijn Saint Clair Sauvignon Blanc, dit is de populairste variant van het druivenras sauvignon blanc. Met intense aroma’s en smaken die uit het glas stuiven. Deze wijn is niet voor niets verkozen tot beste sauvignon blanc van Nieuw Zeeland. Ook verkopen wij de dure witte wijn Astelia Chardonnay. Deze heeft maarliefst zes maanden gerijpt in eikenhouten vaten. Het resultaat is een topwijn met aroma’s van hazelnoot, ananas en vanille, met een mooie ronde smaak en een lekkere lange afdronk.

Dure witte wijn voor de perfecte avond

Al deze topwijnen zijn dé basis voor een perfecte avond. Onze droge wijnen zijn namelijk heerlijk in combinatie met zeevruchten, visgerechten, frisse salades of wit vlees. Ook kan een droge wijn goed worden gedronken bij kaas. Geeft u de voorkeur voor een halfdroge variant witte wijn, dan past deze ook goed bij de genoemde gerechten. Zoete dure witte wijn is perfect om te drinken bij een dessert. Maar ook bij chocolade, paté of sommige kazen kan deze zoete wijn gecombineerd worden. Met dure witte wijnen maakt u uw avond nóg specialer. Deze wijn drinkt u langzaam, zodat u optimaal geniet van de complexiteit en de gebalanceerde afdronk.

Dure witte wijnen kopen

Koopt u een exclusieve dure witte wijn uit het hogere segment, dan bent u verzekerd van een hele bijzondere wijn. Bijvoorbeeld omdat deze wijnen zijn verkozen tot de beste van een bepaalde regio, een prijs hebben gewonnen of extra lang hebben gerijpt in eikenhouten vaten. In onze wijnwebshop bieden we dure witte wijnen die uw bijzondere avond perfect maken, of heel geschikt zijn als mooi geschenk.