Wijnwinkel

Wijnwinkel in de buurt van Boxtel, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Schijndel, Best, Oisterwijk, Vught, Sint-Oedenrode, Oirschot en Liempde

In het centrum van Boxtel vindt u de winkel van De Wijnconcurrent. Met meer dan 500 verschillende wijnen hebben wij een breed scala aan rode, witte, rosé, blauwe, prosecco en mousserende wijn gecompleteerd met champagne en cava. U wordt geadviseerd door een van onze vakbekwame wijnkenners zodat u altijd waar voor u geld krijgt. Ben je op zoek naar een goede wijn om cadeau te doen, of wil je een lekkere wijn schenken tijdens een bijzondere gelegenheid, ook dan ben je in onze wijnwinkel op de goede plek. Naast wijnen hebben wij meer dan 100 verschillende wijngeschenken die u op maar kunt samenstellen. Voor elk budget hebben wij een gepaste wijn of wijngeschenk. De winkel is goed bereikbaar voor als je woonachtig bent in plaatsen als Boxtel, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Schijndel, Oisterwijk, Best, Vught, Sint-Oedenrode, Liempde, Oirschot of omgeving. Naast de wijnwinkel ligt een grote parkeerplaats genaamd het Breukelsplein waar u gratis kunt parkeren. In de winkel kunt u contant betalen en pinnen. Heeft u een bedrijf? Dan heeft u de mogelijkheid om op rekening te betalen.

Kwalitatieve en bijzondere wijnen kopen

In onze wijnhandel kun je verschillende soorten wijn kopen. Kwalitatieve wijnen uit gerenommeerde wijnlanden als Frankrijk, Italië, Portugal, Argentinië, Australië, America, Spanje, Zuid Afrika of Chili. Maar ook voor bijzondere blauwe wijn, groene wijn, cava, chocolade wijn of mousserende wijn, ben je in onze wijnhandel in Boxtel aan het goede adres. Ons assortiment biedt een ruime keuze in droge en zoete wijnen van verschillende prijsranges. Dus ook voor een goede, dure wijn kun je bij ons terecht.

Openingstijden van onze wijnwinkel Boxtel

De wijnwinkel is tussen 10.00 uur en 18.00 uur geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag. Het adres van onze winkel is Breukelsestraat 12, 5281 HD in Boxtel. Onze medewerkers vertellen je graag over de verschillende flessen, landen, druiven en smaken. Ook helpen ze je met het kiezen van de juiste wijn voor bij een speciaal gerecht! Een fles wijn is altijd goed om cadeau te doen. Geef bijvoorbeeld een rode en een witte wijn cadeau als wijngeschenk. De twee flessen worden dan in een luxe houten kist verpakt die is opgevuld met mooie houtkrullen. Deze kist kan zelfs worden voorzien van een persoonlijk kaartje of bedrukt logo. Heb je een vraag over onze wijnhandel, of wil je informatie over het samenstellen van een cadeau, wijnpakket of bijvoorbeeld een kerstpakket, neem dan contact op door te bellen naar telefoonnummer 0411-608881. De Wijnconcurrent hoopt u snel een keer te ontmoeten in de grootste wijnwinkel van Brabant.